Cold Dogs

 
Thumbnail Caption
Kari, Artsi ja Titta.
Thumbnail Caption
Titta. Kuva © Päivi Sivonen.
Thumbnail Caption
Kari.
Thumbnail Caption
Aapo.
Thumbnail Caption
Aksu, Aapo ja Artsi Club Libertéssä 2014. © Sampo Arpalahti.
Thumbnail Caption
Aksu Club Libertéssä.
Thumbnail Caption
Aapo ja Artsi.
Thumbnail Caption
Keikkajulisteen kuva vuodelta 2013. Robbe, Artsi ja Joni
Thumbnail Caption
St.Ranta, Säkylä elokuussa.
Thumbnail Caption
Robbe, Artsi ja Joni Bar Volumessa Salossa kesäkiertueen aikana. Kuva © Antti Partinen.
Thumbnail Caption
Rantakalla, Kalajoki kesäkiertueella.
Thumbnail Caption
Sture 21, levynjulkaisukeikka.
Thumbnail Caption
Power-trio vuosimallia 2013: Robbe, Joni ja Artsi.
Thumbnail Caption
Vuoden 2012 powertrio: Artsi, Jona ja Jani.

Keikat, infot ym.: colddogsband(at)gmail.com.

Cold Dogs -uutiset:


2022

27.3. Kevään 2022 kuulumisia

Vaikka tapahtumat lähihalueilla huolestuttavat kaikkia, tapahtuu myös hyviä asioita. Cold Dogs on buukattiu useammalle keikalle kevään ja kesän aikana. Tervetuloa mukaan.

2021

23.8. Hauskaa syksyn 2021 alkua

Meillä oli kaksi keikkaa heinä- elokuun vaihteessa. Soitimme keikoilla uusia Lappeenrannassa äänitettyjä biisejä ja muuta Cold Dogs-tuotantoa. Iso kiitos tapahtumien järjestäjille ja muille bändeille. Vedot olivat äärimmäisen hienoja.

Teimme myös musiikkivideon uudesta Too lazy-bíisistä. Käykää kuuntelemaassa ja katsomassa. Biisi löytyy myös meidän youtube -kanavalta.

22.7. Kuuman kesän 2021 saldoa

Nyt on kaksi keikkaa edessä ja bändi erittäin hyvässä iskussa. Kävimme tekemässä äänitteitä Lappeenrannassa Astia-studiolla. Viisi biisiä on siis tulossa julkaisuun. Ne julkaistaan aivan oikeina kosketeltavina tallenteina ja julkaisuja tulee olemaan saatavilla keikoillamme ja bändin jäseniltä.

2020

26.9. Koronamietteitä ja rockia syyskuussa

Kävimme vielä helmikuussa keikalla Vääksyssä Bar 16:ssa. Hauska tilaisuus ja hieno paikka soittaa. Maaliskuussa tuli Korona ja keikkapaikat hiljentyivät. Cold Dogs on viettänyt Koronahässäkän alettua aikaa treenikämpällä testaillen uusia kappaleita ja sovituksia niihin. Olemme myös järjestämässä keikkoja vielä tälle syksylle vaikka tilanne soittopaikoissa on jatkuvassa muutoksessa Koronan takia.

Myös yksi biisi on saatu julkaistua kesän aikana. Rather easy on kuunneltavana Sound Cloudissa.

21.1. Tammikuu lähti rokaten liikkeelle

Tammikuu on lähtenyt Cold Dogsin osalta liikkeelle hienosti. Kävimme keikalla Roihuvuoren Hard Rock Housessa ja julkaisimme Sound Cloudissa uuden biisin Dissappear. Käykää kuuntelemassa.

2019

17.11. Marraskuun kuulumisia

Marraskuussa hämärää riittää, mutta muutamia valonpilkahduksiakin löytyy. Cold Dogs on tämän vuoden varrella tehnyt taas uusia biisejä ja muutaman rock-videon. Videot löytyvät meidän Youtube-kanavalta. Uusia biisejä olemme ladanneet Sound Cloud-sivuillemme.

2018

19.12. Vuodenvaihteen kuulumisia

Vuosi alkaa olla lopuillaan, joten on pienen yhteenvedon ja isojen kiitosten aika.

Aloitetaan niillä isoilla kiitoksilla! Kiitos eritoten kaikille yleisönedustajille, jotka ovat tulleet katsomaan Cold Dogsin livevetoja. Jokainen keikka on meille erikoistilaisuus ja teemme niistä aina ainutlaatuisen tapahtuman. Kiitos myös keikkajärjestäjille, jotka ovat mahdollistaneet tapahtumien toteuttamisen sekä kaikille muille, jotka ovat osallistuneet Cold Dogsin toiminntaan. Erityiskiitos bändeille Doctrine Wavers, Hurricane Ride, Cheap Disasters, [di: unru:] ja muille bändeille, joiden kanssa Cold Dogs on tehnyt yhteistyötä.

Cold Dogs aloitti alkuväällä tiiviin treenaamisen ja on saanut kokoonpanon toimimaan tiukasti kuin vain sähäkän rockbändin voi saada. Keikoilta on tullut kitosta ja kehuja meiningistä.

Vuodenvaihteessa on tarkoitus hioa uusia biisejä sekä tehdä niistä nauhoituksia. Lopputuloksia saa kuulla toivottavasti jo ensi vuoden alkupuolella.

Hauskaa vuodenvaihteen aikaa kaikille! Ensi vuonna uudet kujeet. Nähdään keikoilla!

9.7. Cold Dogs palaa keikoille

Cold Dogs on viettänyt aikaa treenikämpällä hionut bändin tiukkaan soittokuntoon. Olemme siis lähdössä keikoille. Ensimmäiset buukkaukset ovat Vantaan House Koohon elokuun lopulla ja Roihuvuoren Hard Rock Houseen syyskuun alussa. Tervetuloa!

2017

1.9. Cold Dogsissa on uusi basisti

Cold Dogsin miehitys on uudistunut ja naisistunut. Aksu ei enää ehtinyt kiireittensä takia jatkamaan bändissä ja löysimme hänen tilalleen Titan, joka on uusi tuttavuus rock-piireissä. Hänen soittonsa tuo Cold Dogsiin aivan uudenlaisen boogien.

Syksyllä me jatkammme myös keikkailua ja näillä näkymin meitä pääsee näkemään ja kuulemaan viimeistään marraskuun alussa. Lisää tietoa keikoista tulee pian!

19.3. Cold Dogs heräsi talviunilta

Huomenta! Päätimme lopettaa hiljaisuuden laittamalla viimeisimmät studiotuotoksemme nettiin. Nippu uusia biisejä löytyy jälleen kerran osoitteista Sound Cloud.com ja Mikseri.net. Linkit ohjaavat suoraan Cold Dogsin sivuille. Käykää kuuntelemassa ja diggailemassa.

Kuuden biisin kokonainaisuutta on tehty tauon aikana pikkuhiljaa. Kari soitti rummut ja lauloi kuoroja. Artsi soitti tällä kertaa kaikki kitarat ja bassot ja lauleskeli liidejä. Myös lähipiiristä tuli lauluapuja, niin kuin muutamista kappaleista kuulee.

2015

22.7. Cold Dogs lähtee lomalle

Cold Dogs on päättänyt kohtuullisen aktiivisen viisivuotisen uransa jälkeen lähteä lomalle toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Syynä ei ole bändin jäsenten erimielisyydet tai muutkaan hajottavat syyt vaan bändin jäsenten työtilanteet. Cold Dogs ei siis lopeta, mutta ei lupaa jatkaakaan toimintaansa, jos ei siltä tunnu. Mutta, jos siltä taas rupeaa tuntumaan ja bändin jäsenet haluavat yhä jatkaa soittoa Cold Dogs -meiningillä, bändi herätetään eloon ja pistetään taas tyrät rytkymään ympäri Suomen.

Jälleen kerran: Kiitos teille kaikille, jotka ovat tukeneet Cold Dogsia käymällä keikoilla, soittaneet yhdessä keikoilla, jeesanneet äänityksissä ja masteroinneissa tai olleet muuten mukana meiningissä. Ilman teitä emme olisi jaksaneet. Nyt -ainakin vähäksi aikaa- tulee uusia tuulia. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan näiden tuulien jälkeen.

Ja jos haluatte kuunnella bändin musaa, biisit löytyvät Sound Cloudista ja Mikseri.netistä.

5.5. Cold Dogs julkaisi uutta materiaalia

Cold Dogsin pitkä studiohiljaisuus päättyi kun bändi on julkaisi huhtikuun lopussa uutta materiaalia. Nämä kuusi biisiä ovat esillä modernisti pelkästään netissä. Julkaisut ovat kuunneltavissa Sound Cloudissa tai Mikseri.netissä. Sound Cloudissa voi olla vähän parempi äänenlaatu, mutta Mikseri.net toimii lähes yhtä hyvin. Näissä on jo aika kauan sitten nauhoitetut Jonin soittamat rummut, Aksu soitti bassot ja Artsi hoiti päälaulut ja kitarat.

Erityiskiitokset äänitysten onnistumisesta ja valmistumisesta: Aapolle laulumikrofonin lainasta, Titalle taustalauluista I want you -biisiin, Janille rumpujen äänityksiä varten lainaamastaan raiturista sekä välimiksausten kuuntelijoille ja kommentoijille lisäideoiden ja parannusehdotusten antamisesta.

Cold Dogsin seuraava keikka The Lanessa 22.5. on siis levynjulkaisukeikka. Tervetuloa katsomaan ja kuulemaan miten biisit toimivat livenä.

31.3. Uusia kujeita keväällä 2015

Cold Dogs on jälleen kerran uudistanut rivejään Aapon vetäydyttyä bändistä keskittyessään muihin musajuttuihinsa. Hänen tilalleen löysimme Karin, joka on tuonut groovaavalla soittotyylillään uutta vauhtia bändiin. Cold Dogs toivottaa Aapolle onnea uusille poluilleen ja Karille Tervetuloa bändiin!

8.1. Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Seuraava keikka soitetaan vähän nuoremmassa seurassa Arabia Music Housessa nimensä mukaisesti Helsingin Arabiassa. Tervetuloa!

Myös bändissä on tapahtunut rivien tiivistymistä: Robbe joutui kiireittensä takia vetäytymään bändistä ja Cold Dogs on jälleen se, mikä se on perusmuodossaan eli powertrio.

2014

12.12. Hauskaa joulun odotusta!

Cold Dogs'in kokoonpano löysi syksyn aikana muotonsa. Robbe keskittyi täysin kosketinsoittimiin ja Aapo rumpuihin. Soitimme myös yhden keikan syksyllä hauskoissa kemuissa ja treenasimme sitä varten kokonaan uuden ohjelmiston. Hyvä boogie!

24.9. Syksyn ja kesän kuulumisia

Cold Dogsin kesäkeikka soitettiin Club Libertéssä heinäkuun alussa. Tällä kertaa rummuissa oli kitarasankarimme Aapo, joka hoiti myös rumpalinpestiä erinomaisesti. Mainio meininki ja yleisöä oli erittäin mukavasti. Kiitos. Anekdoottina mainittakoon, että viikon päästä Cold Dogsin keikasta Club Liberté meni valitettavasti konkurssiin. Harmi homma. Paikassa oli hyvä tunnelma, hyvät miksaajat, hyvä soittaa ja hyvä käydä kuuntelemassa ja katsomassa muiden bändien keikkoja.

Cold Dogs on viettänyt muuten hiljaiseloa keikkarintamalla, mutta treenikämpällä on tullut sitäkin enemmän möykättyä. Robbe palasi intistä takaisin bändin riveihin ja soittaa tätä nykyä osassa biiseistä rumpuja ja osassa kiippareita. Cold Dogsilla on siis multi-instrumentalisteja bändissä. 8)

7.3. Bändinuudistusuutisia

No nyt se on vihdoin tapahtunut: Cold Dogsilla on uusi basisti Aksu. Pitkällisen etsimisen tuloksena löysimme Aksun, tai oikeastaan Aksu löysi meidät. Päätimme kokeilla miten soitto soi ja biisit kulkevat. Ja nehän kulkivat todella hyvin. Aksu on vanha tekijä rockmaailmassa ja hallitsee soittimensa erittäin tyylikkäästi.

Cold Dogs on myös laajentanut kitaravalliaan. Nuori mies, mutta vanha tekijä musa- ja bänditouhuissa, Aapo on tullut jykevöittämään Cold Dogsin kitarasoundia. Aapo on ottanut suuren osan kitaravastuusta ja on tuonut aivan uuden vaihteen soittoon.

Tervetuloa bändiin molemmille uusille soittajille! Kuvia kavereista tulee sivuille, kunhan kamera ja kasvot saadaan samaan paikkaan.

Aksun ja Aapon debyyttiesiintyminen Cold Dogs'in riveissä on Korsossa Steissin Pubissa 22.3. Tulkaa katsomaan ja kuulemaan, miten soitto soi suuremmin ja bändi on aivan uudessa kuosissa.

14.1. Hauskaa Uutta Vuotta 2014

Cold Dogs on vetäytynyt talveksi studiotunnelmiin ja tekee parhaillaan nauhoituksia uutta julkaisua varten. Julkaisu on tarkoitus olla saatavilla jo maaliskuun aikana ja siinä tulee olemaan neljästä kuuteen kappaletta. Julkaistavia biisejä on toki soitettu keikoilla, mutta muuten niitä ei ole vielä kuultu.

Rummut on suurimmalta osalta lyöty jo purkkiin. Kitaranauhoituksia tehdään tällä hetkellä tiiviisti ja lauluosuudetkin on tarkoitus saada valmiiksi tammikuun aikana. Bassot Robbe tulee soittamaan, kun aikataulut antavat myöten. Miksaukset ja masterointi aloitetaan heti nauhoitusten päätyttyä.

Sen jälkeen Cold Dogs palaa keikoille kiertämään Suomea ja toivottavasti myös muita lähialueita entistä ehompana ja komeampana.

2013

20.12. Vuodenvaihteen kuulumisia

Taas on vuosi lähestymässä loppuaan ja on vuoro pienen yhteenvedon, suuren kiitoksen sekä katsauksen tulevaisuuteen.

Tämä vuosi on ollut Cold Dogsin historian aktiivisin vuosi. Reilut parikymmentä keikkaa tuli soitettua pitkin poikin Suomenniemeä, Cold Dogs'in ensimmäinen julkaisu näki päivänvalonsa maaliskuussa ja bändi on terävimmässä kunnossa koskaan.

Kiitoksia:
Ensimmäisenä ja tärkeinpänä: Kiitämme kaikkia teitä, jotka ovat tulleet katsomaan Cold Dogs'ia keikoille. Tätä tehdään teitä (ja vähän meitäkin) varten. Nähdään uudestaan vuonna 2014!

Eritysikiitos bändeille Johnny B. ja Pimeyden Ystävät, Burntfield, Salmonsnake, Diamond Jam, Adastra, Crash Course Highway, Tuomion Ruiske, Metadonia, Stanford Hazy, The Pool, trubaduuri Ruusuvuori, Sweet Rosie, Queen Seventeen, Shades of Nowhere, Gonebad, Nyrkkikyllikit, Tequila Superstars, Bad Monks Hill, Shots on the Rocks, sekä Valo yhteistyöstä keikoilla. On ollut mahtavaa tutustua näihin bändeihin ja ihmisiin näissä bändeissä. Kiitos kuskeille ja roudareille avusta keikoilla. Kiitos myös äänimiehille, valomiehille, yllättävien tilanteiden tullessa vahvistimien ja rumpujen lainaajille ja muille, jotka ovat myötävaikuttaneet bändin tapahtumien kulkuun. On ollut mahtavaa kiertää ja soittaa ympäriä Suomea teidän kanssanne.

Viimeisenä vaan ei vähäisinpänä: Lämmin kiitos bändin lähipiirin jäsenille, jotka ovat kärsivällisesti seuranneet välillä sivusta ja välillä mukana bändin viipotusta pitkin poikin keikkareissuilla, välillä lähettänyt ja välillä odottanut poikia keikoilta, väillä pitänyt jalkoja maan pinnalla ja välillä auttanut myös lentoon. Ilman teitä tämä kaikki olisi ollut paljon hankalampaa.

Tulevaisuuden ennustaminen on kovin hankalaa, mutta ensi vuonna on tarkoitus jatkaa aktiivista keikkailua ja julkaista toinen ep, sekä mahdollisesti ihan pitkäsoittokin. Pieni miehistönlaajennuskin on tulossa: Robbe siirtyy soittamaan pelkästään koskettimia ja etsimmekin parhaillaan basistia bändiimme.

29.10. Maakuntamatkailua marraskuussa

Syksyn Helsingin keikkojen jälkeen Cold Dogs on suuntaamassa maakuntareissuille Keski-Suomeen ja Hämeeseen. Käymme soittamassa Jyväskylässä ja Mäntässä. Jyväskylän keikka 9.11. on osa Jyväskylän Raskaan Musiikin Ystävien 1-vuotissyntymäpäivää. Mäntän Vanha Mänty -ravintolassa keskitymme 23.11.yleisön viihdyttämiseen omien biisien ohella myös covereilla.

23.10. Lisää syksyn kuulumisia

Cold Dogs on 7.11. un(d)plugged-keikalla Helsingissä Pub Sirdiessä. Cold Dogs päätti kokeilla, miten kesällä Kalajoella erittäin onnistunut "akustinen" keikka toimii synkkänä syysiltana Helsingissä.

Joni soittaa bongoja ja muutenkin mennään pienemmällä vahvistinsetillä. Robbe on omalta osaltaan sovittanut useamman biisin kiippareille. Cold Dogs soittaa illan aikana myös muutaman tilanteeseen sopivan lainabiisin.

Pub Sirdie on kohtuullisen pieni ravintola, asiakaspaikkoja on n. 25 kappaletta. Tunnelma tulee olemaan tiivis.

9.9. Syksyn kuulumisia

Syksyä pukkaa ja ensimmäinen keikka Helsingissä pitkästä aikaa takanapäin. Oli hieno ja etten sanoisi aika riehakas meininki Darkside Clubilla. Kiitos kaikille paikalle tulleille. Teitte tilaisuudesta hienon. Kiitos myös Metadonia, Stanford Hazy ja Trubaduuri Ruusuvuori. Täytyy jatkaa syksyn tuulien haistelua ja katsoa josko tulisi enemmänkin Helsingin keikkoja vielä tälle syksylle.

22.7. Cold Dogs'in kesäkiertue jatkuu

Cold Dogs on ollut Summer is Kreisibailut -kiertueensa kanssa tähän mennessä soittamassa kahdesti Kalajoella ja kerran Salossa.

Cold Dogs soitti Kalajoella Siikarysä-ravintolan terassilla. Yleisoä oli tuvan täydeltä ja meininki korkealla puiden latvoissa. Rantakallassa oli mieletön biisien mukana rokkaava yleisö. Kiitos Kalajoki!

Salossa Bar Volumessa olikin sitten kunnon rockklubimenininki. Cold Dogs paahtoi jälleen kerran täysillä. Kiitoksia Cold Dogs'in paikallekutsuneelle Metadonialle ja Sweet Rosielle sekä erityisesti mukana olleelle yleisölle. Oli mahtava meininki! Syksyllä järjestetään Metadonian kanssa yhdessä hässäkkää Helsingissä.

Cold Dogs on Salossa tämän kesän aikana vielä kaksi kertaa soittamassa: ensi lauantaina ja sunnuntaina Salo-Volley 2013 -tapahtumassa. Varsinais-Suomi näyttää olevan vahvaa Cold Dogs -aluetta, koska bändi on menossa soittamaan myös Säkylään St. Ranta -ravintolaan 10. elokuuta. Tervetuloa!

14.6. Kesän 2013 keikat on nyt lyöty lukkoon!

Cold Dogs tekee kesän aikana Helsingissä vain yhden keikan. Se on Libertessä lauantaina 15.6. yhdessä Queen Seventeenin ja Shades of Nowheren kanssa. Heinäkuussa on vuorossa lyhyt Summer is Kreisibailut -minitour, jolloin kierretään vähän Suomeakin. Cold Dogs on soittamassa Kalajoella, Salossa ja Säkylässä. Tervetuloa keikoille, kun tullaan paikalle!

26. 3. Cold Dogs'in ensimmäinen julkaisu Cold Dogs EP näki päivänvalonsa 12.3.

Levynjulkaisukeikalla Sture 21:sä 16.3. oli hauska meininki ja tuuhea tunnelma. Kiitoksia paikalla olleille!

Kovasta kysynnästä huolimatta levyä on onneksi vielä saatavilla. Seuraava mahdollisuus hankkia sellainen itselleen on Pub Olariuksessa 13.4. Cold Dogs soittaa siellä myös vähän covereita.. ;) Jälleen kerran: Tervetuloa!

26.2. Levyä pukkaa!

Cold Dogs'in ensimmäinen ep lähti painoon. Levyn masteroi Robbe ja tekikin muuten hyvää jälkeä. Seuraava keikka lauantaina 16.3. Sture 21:ssä on siis Cold Dogs EP:n levynjulkaisukeikka. Tervetuloa!

11.1. Cold Dogs -bändissä miehistönvaihdos.

Vuodenvaihdos toi Cold Dogs'iin myös miehistönvaihdoksen. Cold Dogs'in basisti Jani vetäytyy bändistä ja keskittyy täysillä Cold Dogs'inkin kanssa paljon hedelmällistä yhteistyötä tehneeseen Johnny B. ja Pimeyden Ystävät -bändiin.

Jani oli aikoinaan toinen Cold Dogs'in perustajista yhdessä Artsin kanssa. Hän sävelsi ja sanoitti osaltaan Cold Dogs'in ensimmäisiä biisejä. ISO KIITOS hänelle ja onnea matkaan sekä Janille, että Johnny B. ja Pimeyden Ystäville.

Cold Dogs'in uusi basisti on Robbe ja hän tekee debyyttinsä Cold Dogs'in riveissä jo seuraavalla keikalla Darksidessa 19.1.

2012

18.12. Suurkiitos kaikille teille, jotka ovat olleet Cold Dogs -bändin keikoilla vuonna 2012. Tämä on ollut melkoinen matka ja mahtava vuosi! Hyvää Joulua ja Upeaa Uutta Vuotta ja nähdään taas ensi vuonna keikoilla!

25.11. Uudet Cold Dogs-bändin www-sivut on avattu. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan Cold Dogs-bändin meininkejä!